Oostkerkestraat 5, Wolphaartsdijk

Oostkerkestraat 5, Wolphaartsdijk, Nederland

Omschrijving

Oostkerkestraat 5, Wolphaartsdijk.

Gelegen in het centrum van Wolphaartsdijk ligt deze bijzondere woning in de Oostkerkestraat. Het gaat om een vrijstaande woning met een ruime woonkamer, een kantoor/slaapkamer op begane grond en 4 slaapkamers op de eerste verdieping.

Wolphaartsdijk is een middelgroot dorp met ongeveer 2300 inwoners. In het dorp vindt u een kleine supermarkt, een basisschool en een actieve sportvereniging. Daarnaast vindt u ook een prachtige jachthaven aan het Veerse meer.

De pastoorswoning aan de Oostkerkestraat 5 te Wolphaartsdijk tijdelijke te huur met minimale huurperiode van 1 jaar en maximaal 4 jaar.

Indeling begane grond:

Hal, toilet werkkamer en doorgang naar de woonkamer met veel lichtinval door het grote raamoppervlak aan de voor. De woonkamer heeft een tegelvloer en biedt een perfecte ruimte voor een gezellige zithoek. Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd voorzien van kookplaat, koelkast, oven. Ook bevindt zich hier de bijkeuken en doorgang naar de garage

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een aangelegde tuin met 2 overkappingen en vijver De tuin is gelegen op het Oosten.

Indeling eerste verdieping:

Middels de trap in hal komt u op de overloop van de eerste verdieping. Er zijn 4 slaapkamers gesitueerd op de eerste verdieping, allen voorzien van kozijnen met dubbele beglazing. Tevens vindt u een badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel.

De pastoorswoning is te huur voor een maximale periode van 4 jaar.

Het betreft de pastorie en deze wordt verhuurd via een diplomatenhuurovereenkomst

Ben jij geïnteresseerd in deze ruime woning? Schrijf je dan in op onze website: www.connect-verhuur.nl

Bekijk op de kaart

Kenmerken

Kenmerken:
  • tijdelijke verhuur
Voorzieningen:
  • keuken met kookplaat
  • parkeerterrein buitenzijde
  • Huisdieren toegestaan: Nee