Senioren appartement Goese Kade te huur

  • Toegevoegd op: 28/03/24
  • Bericht bijgewerkt: 2024-03-28 08:33:39
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 1

Omschrijving

🏠  Seniorenappartement met prachtig Uitzicht!

Welkom bij uw droomappartement aan de Goese Kade! Dit prachtige seniorenappartement biedt het beste van comfortabel wonen. Met twee slaapkamers, een garage, een handige berging voor al uw extra spullen en een gezellig balkon om te genieten van de frisse lucht, heeft dit appartement alles wat u zoekt.

Gelegen aan het water, kunt u elke dag genieten van een prachtig uitzicht. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Met het bruisende centrum van Goes op een steenworp afstand.

Voor dit appartement geldt een leeftijdsgrens van minimaal 60 jaar. De vloer is beschikbaar voor overname. Het appartement wordt aangeboden met een huurovereenkomst van 2 jaar. De huurprijs van €1350,- is exclusief gas, water en licht en VVE kosten.

Mis deze kans niet om te wonen in een comfortabel, en prachtig seniorenappartement dat alles biedt wat u nodig heeft en meer!

Schrijf u in op www.connect-verhuur.nl en neem dan contact met ons op voor een bezichtiging en maak uw droom van prachtig wonen werkelijkheid.