Uniek (Zorg) appartement in het centrum van Goes.

Kievitlaan 42, Goes, Nederland
  • Toegevoegd op: 30/01/24
  • Bericht bijgewerkt: 2024-02-14 11:44:35
  • Slaapkamers: 1
  • Badkamers: 1

Omschrijving

In het hart van Goes bieden wij een uniek en gloednieuw appartement aan. Dit prachtige appartement is net opgeleverd en biedt alle moderne gemakken die je nodig hebt. Bij binnenkomst word je begroet door een ruime en open keuken, centraal gelegen in de woonkamer Deze beschikt over een vaatwasser,oven, magnetron en koelkast. De woonkamer zelf heeft een gezellige zithoek en een televisie. Daarnaast is er nog een verrassend ruime opbergruimte aanwezig.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon, waar je kunt genieten van de buitenlucht op de twee comfortabele stoelen met bijpassende tafel. Het appartement beschikt ook over een ruime slaapkamer met een eenpersoonsbed en kledingkast. De badkamer, gelegen in het midden van de woning, straalt luxe uit en is voorzien van een douche en toilet.

Dit appartement is speciaal ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan zorgondersteuning. De aangrenzende zorginstelling Ter Weel biedt diverse diensten aan zoals volledige zorg, maaltijden, schoonmaak en was diensten.

Dit ruime appartement is ideaal voor iedereen die op zoek is naar tijdelijke woonruimte en behoefte heeft aan zorg. Het is beschikbaar voor maximaal 6 maanden, maar er bestaat de mogelijkheid om dit te bespreken. De huurprijs bedraagt €1450.- per maand, exclusief energie en water. Voor het voorschot van energie en water wordt een bedrag van €150.- gevraagd. Bovendien is het belangrijk om te weten dat inschrijving bij de gemeente verplicht is.

Dus als je op zoek bent naar een comfortabel en goed verzorgd appartement in het bruisende centrum van Goes, dan is dit jouw ideale plek!

Voor interesse kunt u contact opnemen via de mail: info@connect-verhuur.nl

Kenmerken

  • Huisdieren toegestaan: Nee