Kom jij ook naar het starters woonevent?

Voor het eerst een huis zoeken, kopen of huren: hoe werkt dat nou precies?

Bij het kopen of huren van een eerste woning kunnen veel vragen ontstaan. Hoe kom ik aan een geschikte woning? Wat is het aanbod? Waar moet ik zoeken? Hoe breng ik een bod uit en wat komt er kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Om je een handje te helpen en antwoord te geven op al deze vragen, organiseert de gemeente Goes op 3 oktober van 16.00 tot 20.00 uur het starters woonevent in het Stadhuis op de Grote Markt in Goes.

Woningmarkt

Tijdens het woonevent zijn er verschillende organisaties die je alles kunnen vertellen over het kopen of huren van een huis. Makelaars, VVB WONEN  hypotheekadviseurs, RWS partner in wonen, de gemeente en meer, showen hun aanbod en beantwoorden al jouw brandende vragen. Ook TMC wonen is aanwezig en biedt een gratis stijladvies aan. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden door een mail te sturen naar tmcgoes@tmcwonen.nl.

Pizzakwartier, win een toffe prijs!

We zijn benieuwd naar jouw beleving van en jouw kijk op de woningmarkt. Onder het genot van een pizzapunt stellen we je tijdens het pizzakwartier enkele vragen over jouw kijk op de (Goese) woningmarkt. Deze kun je makkelijk beantwoorden met je mobiele telefoon. Wat voor soort huizen zie je graag meer in Goes, heb je meer interesse in kopen of huren? Als je meedoet maak je ook nog eens kans op een weekend weg in een Tiny House of een andere toffe prijs. Een win-win situatie dus! Het pizzakwartier is in een aparte zaal en start om 17.30 uur, 18.30 uur en 19.30 uur.

Aanmelden voor het starters woonevent is niet nodig, je kunt gewoon gezellig binnenlopen

Blok 3 oktober van 16.00 tot 20.00 uur alvast in je agenda! Dan is namelijk hét woonevent voor starters in het Stadhuis op de Grote Markt

Zit je er over na te denken om op jezelf te gaan of ben je al druk op zoek naar je eerste huis? Dan heb je vast een hoop vragen. Wat is het aanbod? Waar moet ik zoeken? Hoe bied ik op een koopwoning en wat komt er kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Kortom: hoe werkt het nou precies? Tijdens dit gratis woonevent worden al jouw brandende vragen beantwoord  Zien we je daar?

Lees hier meer 👉 goes.nl/wooneventstarters

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Email: info@connect-verhuur.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners