U zoekt bedrijfsruimte

Bent u ondernemer en op zoek naar (tijdelijke) bedrijfsruimte?

Bent u een (startende) ondernemer,  en werkt u van uit huis en loopt u tegen beperkingen aan, zoals ruimtegebrek en/of het door elkaar lopen van werk en privé. Dan denkt u wellicht na over het huren van bedrijfsruimte. Maar is die stap net iets te groot? Dan biedt Connect Verhuur de oplossing: tijdelijk bedrijfsruimte huren of bruiklenen.

(Tijdelijk) bedrijfsruimte huren

Tijdelijk bedrijfsruimte huren of bruiklenen is de perfecte tussenstap voor veel ondernemers. Het kan vaak in leegstaande kantoorpanden of andere tijdelijk ongebruikte bedrijfsruimtes. Waar u op zoek bent naar voordelige werkruimte, is de vastgoedeigenaar op zoek naar manieren om de risico’s van leegstand, zoals verloedering, vandalisme en kraak, tegen te gaan. Tijdelijke verhuur of bruiklenen is dus een perfecte oplossing voor beide partijen.

Flexibiliteit

Als startend ondernemer is uw toekomst vaak ongewis: uw onderneming kan razendsnel groeien, maar uw resultaten kunnen soms ook tegenvallen. In beide situaties is het fijn om flexibel te zijn. Om eenvoudig een stap vooruit of achteruit te kunnen zetten. Tijdelijk bedrijfsruimte huren of bruiklenen biedt die flexibiliteit. 

Hoe kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor tijdelijke huur van bedrijfsruimte wanneer u minimaal 6 maanden ingeschreven bent bij de Kamer van Koophandel. Is dat het geval en heeft u interesse? Vul dan vandaag nog het aanmeldformulier in. Het verplicht u tot niks, maar wij gaan wel al voor u op zoek naar uw mogelijkheden.

Nadat wij uw aanmelding verwerkt en uw gegevens gecontroleerd hebben via dataChecker, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging.

Flexibiliteit

U kunt uw bedrijf op een voordelige manier huisvesten. Uw overhead blijft laag, terwijl u toch kunt werken en mensen kunt ontvangen in een ruime, zakelijke omgeving. Afhankelijk van de grootte en overige voorzieningen wordt de prijs bepaald. Deze is vele malen lager dan bij reguliere huur van werkruimte. Een bijkomend voordeel is dat uw intrek in het pand een preventief effect heeft op leegstandrisico’s.

Veel gestelde vragen over de bedrijfsruimte

De basis van onze tijdelijke overeenkomsten is flexibiliteit. Bij Connect Verhuur is de opzegtermijn 1 maand , zodat u nergens langdurig aan vast zit. Deze opzegtermijn is wederzijds; van u wordt ook flexibiliteit verwacht. Het is dus ook belangrijk om daar bij de inrichting van uw bedrijfsruimte rekening mee te houden.

Connect Verhuur heeft diverse mogelijkheden qua bedrijfsruimte, van zelfstandig kantoor tot bedrijfsverzamelgebouw.

U kunt uw interesse via het aanmeldformulier op de website kenbaar maken. Nadat u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u een email met een bevestiging. Alleen ingeschreven ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een bedrijfsruimte via Connect Verhuur. Voordat u een werkruimte aangeboden krijgt wordt u uitgenodigd voor een intake gesprek bij ons op het kantoor.

Wij bieden in vooral in Zuidwest-Nederland bedrijfsruimte aan. Van Bergen op Zoom tot en met Vlissingen. Neem gerust eens contact op met Connect Verhuur om te informeren naar het aanbod.