U zoekt woonruimte

Bent u opzoek naar een woning in Zeeland / Zuidwest-Nederland? Dan bent u bij Connect Verhuur aan het juiste adres!

Wanneer u een huis te huur zoekt in Zeeland / Zuidwest-Nederland, heeft u bij Connect Verhuur veel keuze. Allereerst natuurlijk uit het grote aanbod huurhuizen dat we aanbieden. Maar er is nog een keuze die u kunt maken, namelijk uit het soort huurcontract. U kunt tijdelijk huren, regulier huren of kiezen voor bruikleen wonen. We leggen u graag uit wat de verschillen zijn en wat er bij komt kijken. 

Veder voldoen wij aan de eisen voor verhuurbemiddelaars. Onze werkwijze is gebaseerd op eerlijkheid en transparantie, waarbij we ervoor zorgen dat alle huurovereenkomsten die we bemiddelen volledig voldoen aan de wettelijke vereisten. We stellen duidelijke en begrijpelijke huurcontracten op, waarin alle essentiële voorwaarden helder zijn vastgelegd.

Daarnaast werken we nauw samen met verhuurders om ervoor te zorgen dat hun woningen goed worden onderhouden en dat eventuele reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd. We streven ernaar om redelijke huurprijzen te hanteren die in lijn zijn met de kwaliteit van de woningen.

Onze rol als verhuurbemiddelaar of beheerder omvat ook het verstrekken van uitgebreide informatie aan huurders over de woningen en de bijbehorende huurvoorwaarden. We zijn toegewijd om te voldoen aan de informatieplicht en ervoor te zorgen dat huurders goed geïnformeerd zijn over hun rechten en plichten.

Kortom, als bedrijf zijn we volledig in overeenstemming met de Wet Goed Verhuurderschap en werken we eraan om de huurmarkt in Nederland eerlijker en transparanter te maken. We streven naar een harmonieuze huurervaring voor zowel huurders als verhuurders, waarbij de rechten en plichten van beide partijen worden gerespecteerd en er een gezonde balans ontstaat tussen huurder en verhuurder.

Tijdelijke huur

Bij tijdelijk huren geldt een huurtermijn van minimaal 6 maanden. De opzegtermijn voor de verhuurder is 3 maanden; die van u is 1 maand. Dit geeft u als huurder veel flexibiliteit. De huur bij tijdelijk huren is bovendien veelal gunstiger dan bij regulier huren.

Regulier huren

Regulier huren geeft u zekerheid. U huurt een huis voor onbepaalde tijd. Zolang u zich aan de voorwaarden houdt, kan de verhuurder de huur niet opzeggen. Zo heeft u, zo lang u wilt, uw zekere thuishaven in Zeeland / Zuidwest-Nederland.

Bruikleen wonen

Een goedkope en uiterst flexibele manier van wonen is bruiklenen. Maar let op: de flexibiliteit geldt voor zowel u als Connect Verhuur . Beide heeft u 1 maand opzegtermijn.

Veel gestelde vragen over de woonruimte

Je betaalt € 75,00 inschrijfkosten, maar deze betaal je pas als we woonruimte voor je hebben gevonden. Dus no cure no pay. Door jezelf in te schrijven, geef je ons de opdracht om passende woonruimte voor je te zoeken.

Dit kan alleen via onze website

Je inschrijving is 3 maanden geldig. Dit betekent dat we je gegevens na 3 maanden van onze inschrijflijst verwijderen. Wil je toch ingeschreven blijven? Stuur ons dan een e-mail met het verzoek om verlenging. Wij zullen je inschrijving dan gratis met 3 maanden verlengen

Helaas plaatsen wij in de tijdelijke woonruimtes geen bewoners met inwonende kinderen. Normaliter zijn deze woningen vaak niet geschikt voor kinderen en is de verblijfsduur te kort. Voor de reguliere verhuurwoningen is dit anders.

Wij beheren woningen / panden in Zuid West Nederland vanaf Breda tot Vlissingen.

Helaas is er vaak sprake van een wachtlijst. Wij adviseren je daarom om, naast je inschrijving bij CONNECT-VERHUUR, je ook te registreren bij woningcorporaties en/of andere vastgoedbeheerders. CONNECT-VERHUUR behoud zich het recht voor om zelf te bepalen wie zij huisvesten. Wij kennen dan ook geen urgenties.

Er is beduidend meer vraag dan aanbod. Mocht je flexibel zijn qua locatie, dan kan dit voordelig zijn in de snelheid van woningtoewijzing.

Anti Kraak wonen is een flexibele manier van wonen. De opzegtermijn van de overeenkomst bedraagt voor zowel huurder als verhuurder minimaal 1 maand. Uiteraard informeren we je, zodra we ingelicht worden door de eigenaar, als een woning/complex weer in eigen beheer dient te komen. Een groot voordeel is dat je tegen een geringe maandelijkse vergoeding een woning kunt huren. Je hebt dus geen huurovereenkomst en dus geen huurrechten!

Tijdelijke verhuur is huren met een huurovereenkomst waaraan je minder rechten kunt ontlenen dan met een reguliere huurovereenkomst. Je hebt bijvoorbeeld geen recht op vervangende woonruimte en je krijgt geen verhuiskostenvergoeding. Wel betaal je minder dan reguliere huurders. Het opzegtermijn van ons uit is 3 maanden en 1 maand voor jou.

Met de tijdelijke bruikleenovereenkomst of (tijdelijke) huurovereenkomst, kun je jezelf bij iedere gemeente inschrijven.

CONNECT-VERHUUR heeft woningen , appartementen, villa’s , boerderijen, bejaardenhuizen. Kortom wij hebben een groot assortiment aan woonruimtes. Wij proberen ervoor te zorgen dat er geen bewoning plaatsvindt in bedrijfspanden.

Huisdieren zijn in sommige gevallen toegestaan, mits deze geen overlast veroorzaken.

Als je inschrijft bij CONNECT-VERHUUR word je uitgenodigd voor een intakegesprek. In dit gesprek kun je aan ons uitleggen wie je bent en wat je wilt gaan doen. Met onze overeenkomst zit je niet vast aan een jarenlang huurcontract en blijven de kosten laag.

Nee, je kunt geen rechten ontlenen aan de inschrijving.

De opzegtermijn is wederzijds 1 maand. Het komt bijna nooit voor dat wij ook werkelijk met deze termijn opzeggen. Vaak weten wij al eerder dat een pand opgezegd wordt en dan informeren wij direct onze tijdelijke gebruikers.

De opzegtermijn bij tijdelijke verhuur is voor verhuurder wettelijk vastgelegd op 3 maanden. Huurder heeft 1 maand opzegtermijn. Verder heb je na ondertekening van de tijdelijke huurovereenkomst 6 maanden woonrecht.

Helaas kunnen wij nooit met zekerheid zeggen hoe lang wij een object in tijdelijk beheer krijgen.

Wij kennen geen urgentieregeling. Als je in een moeilijke thuissituatie zit en/of dakloos bent dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de organisaties die hierin gespecialiseerd zijn zoals, Maatschappelijke Opvang of GGZ.

Als je een woning betrekt, dien je soms zelf voor gas, water en elektra te zorgen. Ook de kabel of digitenne dien je zelf te regelen. In sommige woningen kan ook nog een geiser nodig zijn, welke je vaak kunt huren voor een redelijke prijs van ongeveer 20 euro per maand.

Voor bewoning waarbij de nutsvoorzieningen in de maandelijkse vergoeding zijn inbegrepen, zal € 350,- als maximumtarief gelden. Voor bewoning waar de tijdelijke bewoner zelf de nutsvoorzieningen zal betalen, zal € 200,00 als maximum tarief gelden. Daarnaast moet rekening worden gehouden met gemeentelijke belastingen en/of heffingen, die bedragen verschillen per gemeente.

De kosten voor een tijdelijke huurwoning variëren nogal. Dit kan vanaf € 400,00 per maand tot wel € 2.000,00 per maand zijn. Echter kun je in veel gevallen huurtoeslag aanvragen. Daarnaast moet je rekening houden met het zelf betalen van nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen en/of heffingen, welke verschillen per gemeente.

De kosten voor een huurwoning variëren sterk. Dit kan vanaf € 400,00 per maand tot wel € 2.500,00 per maand zijn.

Mocht je nog een andere vraag hebben, dan ontvangen wij die graag via de e-mail.