U zoekt woonruimte

Bent u opzoek naar een woning in Zeeland / Zuidwest-Nederland? Dan bent u bij Connect Verhuur aan het juiste adres!

Wanneer u een huis te huur zoekt in Zeeland / Zuidwest-Nederland, heeft u bij Connect Verhuur veel keuze. Allereerst natuurlijk uit het grote aanbod huurhuizen dat we aanbieden. Maar er is nog een keuze die u kunt maken, namelijk uit het soort huurcontract. U kunt tijdelijk huren, regulier huren of kiezen voor bruikleen wonen. We leggen u graag uit wat de verschillen zijn en wat er bij komt kijken.

Tijdelijke huur

Bij tijdelijk huren geldt een huurtermijn van minimaal 6 maanden. De opzegtermijn voor de verhuurder is 3 maanden; die van u is 1 maand. Dit geeft u als huurder veel flexibiliteit. De huur bij tijdelijk huren is bovendien veelal gunstiger dan bij regulier huren.

Regulier huren

Regulier huren geeft u zekerheid. U huurt een huis voor onbepaalde tijd. Zolang u zich aan de voorwaarden houdt, kan de verhuurder de huur niet opzeggen. Zo heeft u, zo lang u wilt, uw zekere thuishaven in Zeeland / Zuidwest-Nederland.

Bruikleen wonen

Een goedkope en uiterst flexibele manier van wonen is bruiklenen. Maar let op: de flexibiliteit geldt voor zowel u als Connect Verhuur . Beide heeft u 1 maand opzegtermijn.