Vastgoed verhuren?

Op zoek naar een vastgoedbeheerder of vastgoedverhuurder in Zuidwest-Nederland? Dan bent u bij Connect Verhuur aan het juiste adres.

Dit kunnen we voor u betekenen

U overweegt om één of meer woningen te laten beheren? We bemiddelen al meer dan 10 jaar in woonruimtes en bedrijfsruimtes variërend in iedere prijsklasse. Als vastgoedbeheerder kunnen wij u compleet ontzorgen bij het beheer van uw woonpand(en). Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning geen omkijken naar beheer, onderhoud of contact met de huurder.

Welk pand u ook heeft, wij kunnen het beheren.
Als verhuurmakelaar bieden wij uw woning binnen ons ruime netwerk van woningzoekenden aan en kunnen het hele huurtraject voor u verzorgen. Daarnaast voeren we het vastgoedbeheer uit samen met betrouwbare lokale partners, waardoor u zeker bent van kwaliteit en een goede prijs.

Huurbemiddeling

Wij maken een succesvolle match tussen u en de huurder. Van adverteren tot sleuteloverdracht.

2e huis verhuren / verhuur vakantiewoning

Wij bieden een service op maat aan om uw vakantiewoning tijdens uw afwezigheid periodiek te controleren om vervolgens aan u te rapporteren.

Totaal beheer woning en verhuur

Hier ontzorgen wij u totaal! Naast de financiële administratie zorgen wij voor het afhandelen van storingen en klachten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u en de huurder.

Leegstandsbeheer

Het beheren van leegstand is een vak apart. Wij beheren al meer dan 25 jaar voor corporaties, beleggers, gemeentes en andere partijen huizen, schoolpanden kantoorpanden, zorgcentra, boerderijen.

Vastgoedbeheerder Connect Verhuur ontzorgt u volledig

Er komt best wat bij kijken, wanneer u uw huis verhuurt. Vastgoedbeheerder Connect Verhuur neemt u graag alle zorgen uit handen. Het selecteren en screenen van de juiste huurder. Het regelen van de formaliteiten en administratieve afwikkeling. Het vastgoedonderhoud tijdens de verhuur en het adequaat afhandelen van eventuele calamiteiten. U heeft er geen omkijken naar. Vastgoedbeheerder Connect Verhuur is bovendien aangesloten bij het keurmerk Verhuurdersbelangen. U bent dus zeker van kwaliteit.

Kosten van vastgoedbeheer

Voor huurbemiddeling rekenen we een percentage van de huur. Wij geven u graag persoonlijke informatie over de kosten van het vastgoedbeheer voor uw woning. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere woningen bij ons onder te brengen voor vastgoedbeheer. Heeft u een groot aantal woningen? In dat geval maken we samen met u afspraken op maat.

Wat houdt vastgoedbeheer precies in?

Vastgoedbeheer is het zorgdragen voor uw pand. Dat kan op verschillende manieren. Een vastgoedbeheerder zoals Connect Verhuur zorgt bijvoorbeeld dat uw woning onderhouden wordt en dat reparaties worden uitgevoerd als deze nodig zijn. Bovendien valt ook het regelen van de verhuur en het contact met de huurder bij ons onder het vastgoedbeheer. Connect Verhuur neemt het u graag allemaal uit handen.

Beleggen in vastgoed

Wilt u als particulier beleggen in vastgoed? Dan is het aantrekkelijk om uw te verhuren woning in Box 3 te beleggen. De vermogensbelasting die u in deze box over de waarde van de woning betaalt, is over het algemeen minder dan de inkomstenbelasting die u in Box 1 zou betalen over ‘inkomsten uit overige werkzaamheden’ of ‘winst uit de onderneming’.

De regel is, dat vastgoedbeleggingen in Box 3 verrekend mogen worden wanneer er sprake is van normaal, actief vermogensbeheer. Om het risico te verminderen dat men uw activiteiten als meer dan normaal inschat, kunt u de verhuur uitbesteden aan een vastgoedbeheerder. Wanneer de Belastingdienst ernaar vraagt, kunt u hen een beheerovereenkomst overleggen. Dit is meestal voldoende bewijs.