Huurbemiddeling

Wilt u uw woning te huur zetten?

Wanneer u overweegt om uw woning te verhuren, heeft u ongetwijfeld nog veel vragen over de mogelijkheden, voordelen of nadelen hiervan. Neem dan, voordat u uw woning te huur zet, eerst eens contact op met Connect Verhuur. Wellicht kunnen wij uw twijfels wegnemen en u verder adviseren in dit proces.

Hoe gaan we te werk

Om de geïnteresseerden direct een compleet beeld van uw woning te bieden, plaatsen wij uw woning inclusief foto’s op onze website en op de sociale media. Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De beste bewoner voor uw woning

Voor de verhuur van uw woonruimte, hebben wij samen met u duidelijk pakket van eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Huurders worden geselecteerd op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Daarnaast letten wij op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen. Vervolgens zorgen wij voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat
  1. Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  2. Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.- Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  3. Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.
  4. Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.